Върнете се в оригиналния свят на Blade Runner 2019

Feb 10, 2023 Няма коментари by

Третата книга от поредицата Blade Runner 2019 вижда завръщането на Аш в Лос Анджелис след шест години извън света. Много неща обаче са се променили, откакто тя е далеч, включително отношенията ѝ с бившите ѝ работодатели от полицията в Лос Анджелис. Сега тя се оказва преследвана от Blade Runner.

Графичният роман „Blade Runner 2019: Отново у дома“ се разпространява у нас от издателство Артлайн в превод на Здравко Генов.

Автори на това официално одобрено продължение на комикса на оригиналния филм Blade Runner са Майкъл Грийн, Майк Джонсън и Андрес Гуиналдо. Майкъл Грийн е сценаристът на Blade Runner 2049, американски телевизионен и филмов писател, както и сценарист на комикси.

Лос Анджелис, 2026 г.

Бившият БЛЕЙД РЪНЪР – ловец на хуманоиди – ААНА АШИНА, по прякор „АШ“, се завръща в Лос Анджелис, за да си разчисти сметките с бизнес магната АЛЕКСАНДЪР СЪЛУИН, продал дъщеря си Клео на ЕЛДЪН ТАЙРЕЛ за провеждане на генетични експерименти.

В град, който все още изпитва отрицателните последици от Затъмнението, Аш се превръща от ловец в плячка, когато полицията на Лос Анджелис, подземният свят и група Репликанти бунтовници тръгват по петите ѝ.

Без приятели и с награда за главата си, Аш няма къде да се скрие и се принуждава да потърси помощ от неочаквано място в своето търсене за следа, която да я отведе до Сълуин и кървавата разплата…

 

„Изключително поглъщащо изживяване… емоционална, интригуваща история и разкошни рисунки. Не го пропускайте!“

– Flickering Myth

 

„Отлично комиксово приключение.“

– PUBLISHER’S WEEKLY

 

„Съвършена творба.“

– CHICAGO TRIBUNE

Книги, Комикс

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Върнете се в оригиналния свят на Blade Runner 2019”

Leave a Reply