За тийнейджърите с домашни любимци – нов Зоомагазин с 10% отстъпка при първа поръчка

Mar 06, 2023 Няма коментари by

Децата израстващи с домашен любимец, грижещи се за него, гледащи го и прекарващи  време с него, се научават да поемат отговорност за някой друг от ранна детска възраст. Между тях  и животните често се развива тясна връзка – домашният любимец може да бъде най-добрият приятел на детето ви, да го утешава, да го придружава в трудни моменти и да му показва едно нещо: Той не е сам.

Животните носят полза на хората по много начини. Преди всичко въздействието върху здравето е една от причините, поради които много родители отдават значение на съжителството на животните с децата. Проучванията показват, че собствениците на кучета правят повече упражнения и имат по-добра имунна система, тъй като са навън с животното при всякакви метеорологични условия. Установено е, че децата, израснали с котки, развиват алергии към котешка козина наполовина по-рядко от децата на същата възраст, които нямат котка.

В тийнейджърска възраст, когато децата вече са се научили да поемат отговорност за домашния си любимец и да се грижат за него, те търсят всевъзможни начини за това да осигурят най-доброто за животното си, а това създава незаменими навици, които са от полза и в израстването им.

Тийнейджърите са технически грамотни, иновативни и прекарват много време в интернет и именно там търсят възможности и за нови продукти храни и аксесоари за своя домашен любимец. Разбира се, в морето от възможности, те трябва да са сигурни, че избират най-доброто и обръщат сериозно внимание на онлайн магазините, предлагащи подобни продукти.

Zoostore е една от възможностите, които ние препоръчваме, защото магазинът предлага голямо разнообразие от храни и аксесоари за домашни любимци с гарантирано качество и на изгодна цена. Сега, магазинът предлага и специални оферти за всички тийнейджъри, които правят поръчка от тях за първи път – отстъпката е в размер на 10 % и е повече от примамлива за хората, които искат да дадат най-доброто за своя домашен любимец.

Ако търсите качествена и добре балансирана храна за кучето си, с която да осигурите здравословно хранене на вашия любимец, то в Zoostore ще намерите богато разнообразие от възможности.

Знаете, че всяка порода се нуждае от различна храна, за да се развива правилно и да расте здраво вашето животинче, точно на това държат и от екипа на магазина, затова предлагат богат асортимент от сухи храна под формата на  гранули, различни мокри и  полумокри храни, разбира се има и снаксове, бисквити и всякакви лакомства за кучетата.

А ако сте тийнейджър и поръчвате за първи път, както вече отбелязахме, ще можете да се възползвате и от отстъпката в размер на 10%.

Не са пренебрегнати и собствениците на котките, за тях също има богато разнообразие от храни, играчки, съдове за храна и вода, драскалки, тоалетни аксесоари, легла, с две думи – всичко за котката ви на едно място.

Ключовата дума е “качество” – качеството на съставките, от които се произвеждат продуктите за хранене на домашни любимци.

Има една стара поговорка: “Ти си това, което ядеш”, която важи както за нашите домашни любимци, така и за нас самите.  Най-качествените храни се произвеждат от първокласни съставки, които осигуряват по-добро хранене на вашите домашни любимци.

Резултатът е по-малко нежелани кожни заболявания, по-малко сърбежи, по-малко ушни инфекции, по-лъскава козина, по-малко възпалителни заболявания на червата, по-добър мускул и мускулен тонус, по-здрави кости, повече енергия, по-добър темперамент и други непосредствени физически ползи от по-доброто хранене.

Не е лесно да се определи понятието за качество на храната за кучета или котки; това, което обаче е лесно, е, че качеството се оценява от крайния съдник – вашия домашен любимец. Основната функция на храната е да осигурява хранителни вещества за подпомагане на растежа, бременността, лактацията и общия метаболизъм.

Качествената храна трябва да бъде пълноценна и балансирана, за да може да изпълнява тази основна функция – да осигурява хранителните вещества, необходими на вашето куче или котка.

Пълноценна храна означава, че храната съдържа всички хранителни вещества, необходими на животното в зависимост от вида, възрастта и физиологичното му състояние, като бременност и кърмене. Балансиран означава правилно съотношение на хранителните вещества, за да се отговори на метаболитните нужди на домашния любимец. В Zoostore държат на всичко това и с огромно внимание и отношение се стараят да предложат най-доброто за вашите любимци.

Играта и играчките също са  от жизненоважно значение още от първите месеци от живота на кучето и котката, тъй като чрез тях то взаимодейства с околната среда, стимулира интелигентността и любопитството си, развива мускулите си и ги поддържа подвижни и енергични, укрепва емоционалните си връзки със стопаните си, избягва стреса и безпокойството, когато остане само вкъщи, и т.н.

Каталогът на специфични играчки за домашни любимци в Zoostore  е много богат. Всеки собственик трябва внимателно да обмисли и избере най-подходящата играчка за любимия си домашен любимец.

Най-високият приоритет при избора на играчка за нашия домашен любимец е безопасността на кучето или котката ви, за това те трябва да са  играчки, проектирани от специалисти и предназначени за забавлението и доброто състояние на тези животни.

Играчките за домашни любимци в  Zoostore са разработени от качествени, нетоксични материали, за да се избегне всякаква опасност. Етикетът съдържа ясна и стриктна информация за материалите, използвани при производството им, размера и препоръчителната възраст и вида на животното, както и препоръки или предпазни мерки за употреба.

Домашният любимец е нещо, което всички семейства трябва да изпитат, тъй като той спомага за сплотяването на семейството. Нашите домашни любимци не само стават членове на семейството, но и учат децата да бъдат по-общителни, отговорни и да се съобразяват с другите живи същества. Притежаването на куче или котка изисква много ангажименти, но безусловната любов и лоялност, които ви дават в замяна, си заслужават цялото инвестирано време и средства.

Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “За тийнейджърите с домашни любимци – нов Зоомагазин с 10% отстъпка при първа поръчка”

Leave a Reply