Gaming новости

Mar 15, 2023 Няма коментари by

През последните години с навлизането на все по – модерни и функционални мобилни устройства, се забелязва ненаситността от използването им, особено при подрастващите, в тийнейджърска възраст. Много от тях не се разделят от мобилното устройство, инсталирано с какви ли не приложения, а някои от най – популярните са TikTok, Snapchat, Tumblr, YouTube, Viber, WhatsApp, Telegram, Twitter, Facebook, Messenger, Instagram, Flipagram, Musical.ly, FaceTime на Apple, Discord – за геймъри и много други. Главно са свързани в правенето и коригирането на файлове – снимки, клипове, публикуване на съдържание, чат комуникация, слушане на музика, играене на игри и други.

Всяко приложение има своята специфика и провокира интерес, а ако сте фен на спорта и следите с интерес спортните събития, звездните играчи и състезатели от България и чужбина, можете да правите това от приложението на efbet – gaming новости при онлайн забавленията. Efbet е легитимен и лицензиран букмейкърски уебсайт в България, а efbet App е удобна програма, предназначена за мобилни устройства, която може да се изтегли безплатно от сайта на букмейкъра за по – малко от минута. Налични са цели тиражи със спортни събития, видео слотове, виртуални спортове и игри на живо. За да се регистрирате е необходимо да имате навършени 18 години. Предимствата на efbet апликацията са: лесна и бърза регистрация и верификация, богата гама тиражи със спортни срещи, включващи спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис, хокей на лед и много други. Налична е помощ от съпорт 24/7 изцяло на български език чрез различни канали на комуникация – телефон, имейл, чат на живо. За вълнуващата игра на играчите са вградени удобни опции и бонуси, както за нови, така и за стари клиенти.

Можете да свалите efbet приложение чрез сканиране на QR код, отворен в десктоп версията, или от иконата на Android OS за теглене в мобилния сайт. Отворете efbet apk от папка “Изтеглени файлове” и следвайте инструкциите за инсталиране. Преди да пристъпите към изтеглянето е необходимо да влезете в настройките на телефона ви и да разрешите свалянето на програми от непознати източници. За efbet апликацията е необходима версия след 4.1 и поне 3 MB памет.

Ако използвате устройства на Apple, има отделна апликация за залози. Можете да я свалите от App Store  без допълнително да настройвате телефона си. Ако още нямате регистрация в efbet – регистрирайте се и посетете магазина на Apple през iPhone или iPad, изтеглете приложението, качено от “Eurofootball Limited”.

В приложението ще намерите удобни опции, които ще ви бъдат от полза: включване на известия; съобщения за нови бонуси; чат в реално време; кеш Аут за затваряне на залог; ръчно лимитиране на залози/депозити.

Независимо дали ползвате iPhone или Android OS, ще получите достъп до всички функционалности на приложението.

Тийнейджърите са в период, в който са активни участници в информационното общество и необходимостта от социализация онлайн все повече се засилва, макар, че и въпреки, че развиването на дигиталните умения е един от най – рисковите при онлайн поведението, поради непознатото и некоректното с връзка и препратка към неморалното и престъпно влияние при определени ситуации.  На това основание много професионалисти съветват безопасна онлайн среда, под влиянието и контрола на родителите  и активна социална комуникация лице в лице. 

Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Gaming новости”

Leave a Reply