Безплатен курс Coca-Cola Academy (Light) разкрива тенденциите в сферата на маркетинга в SoftUni Digital от 24 април

Apr 12, 2023 Няма коментари by

Онлайн регистрацията за участие в обучението е отворена до 22 април

Системата на Кока-Кола в България и SoftUni Digital организират безплатно обучение Coca-Cola Academy (Light), което ще разкрие тънкостите в създаването и реализирането на стратегиите зад едни от най-популярните брандове безалкохолни напитки в световен мащаб.

Записването в курса е отворено до 22 април, а обучението е подходящо както за начинаещи, така и за всички, които имат известен опит в областта на маркетинга и владеят английски език на начално ниво.

Coca-Cola Academy (Light) ще стартира на 24 април, понеделник, и в продължение на две седмици топ експерти от Системата на Кока-Кола в страната ще повдигнат завесите около основните принципи и тенденции в сферата на маркетинга и търговията. Началото ще бъде дадено с темата за изграждането на стратегия за лансиране на иновация в настоящата пазарна среда, пречупена през призмата на актуално продуктово решение. Следва динамиката в управлението на онлайн канала и защо то е толкова различно от традиционното. Локалната точка за продажба е съществен фактор и по време на академията ще бъде обяснено защо е важно консуматорът да бъде ангажиран с бранда и как може да се постигне това. Специалистите в компанията ще разкрият и редица практически техники от професионалния си опит, а като бонус за всички участващи ще бъде отворена и темата за 12-те сили на маркетинговите лидери, които стоят в основата на успеха и удовлетвореността от резултата както за потребителите, така и за компанията.

Участниците в курса могат да гледат лекциите онлайн от всяко място на света и в удобно за тях време, като материалите ще бъдат достъпни само за регистрирани потребители.

Coca-Cola Academy (Light) се провежда в партньорство със SoftUni Digital, като част от образователната програма на Системата на Кока-Кола у нас – #YouthEmpowered. За изминалите 6 години от създаването си, в рамките на програмата са обучени над 22 000 младежи от различни области на България, които са получили ценни съвети и уроци, развиващи техните умения и допринасящи за успешната им реализация в България след завършване на образованието им.

Програмата #YouthEmpowered обещава нова серия от вълнуващи срещи и обучителни инициативи до края на 2023 г., които ще бъдат пресечна точка на младите хора с бизнеса и ще продължат да развиват техните умения и потенциал.

Всеки желаещ може да се запише напълно безплатно от ТУК.

Youth projects, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Безплатен курс Coca-Cola Academy (Light) разкрива тенденциите в сферата на маркетинга в SoftUni Digital от 24 април”

Leave a Reply