Играта Redfall и опцията да поканиш приятели са вече достъпни с PC Game Pass

May 03, 2023 Няма коментари by

Xbox обяви „Покана за приятели за PC Game Pass“ за настоящите членове на PC Game Pass, които могат да дадат на до петима приятели безплатна 14-дневна пробна версия на платформата. Новината идва заедно с пускането на играта Redfall, която е вече налична.

Членовете могат лесно да открият опцията „Поканa за приятели“ на началния екран на Game Pass. Нужно е единствено да се кликне върху бутона „Give PC Game Pass“. За повече подробности относно офертата за препоръчване на приятели в Xbox Game Pass вижте Xbox Wire.

Pорен свят, за един играч или в кооперация, от Arkane Austin – награждаваният екип, който стои зад Prey и Dishonored. Продължавайки наследството на Arkane от внимателно създадени светове и поглъщащи симулации, Redfall внася характерния за студиото геймплей в този екшън шутър, следващ сюжетна история. Redfall е вече активна за играене в PC Game Pass.

Освен това PC Game Pass включва и библиотека с емблематични игри на Bethesda, членство в EA Play и предимства само за членове на Riot Games като League of Legends и Valorant. Членовете могат да играят игри като Forza Horizon 5, Sea of Thieves, Grounded, Age of Empires IV, FIFA 22, Minecraft Legends и други, както и нови игри, които се добавят постоянно, включително Starfield която ще бъда достъпна от 6 септември.

Изтеглете приложението Xbox за компютър и се присъединете към общността на Xbox, за да разглеждате и играете игри и да се свързвате и разговаряте с приятели.

Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Играта Redfall и опцията да поканиш приятели са вече достъпни с PC Game Pass”

Leave a Reply