С онлайн търговията започна нова епоха на масово предприемачество, където възрастта и опитът не са ограничаващ фактор

Jun 12, 2023 Няма коментари by

Николай Илиев, CEO и основател на CloudCart, се включи в третото издание на семинара за тийнейджъри Teen Power 3.0

Тази събота се проведе Teen Power 3.0 – семинар, предназначен за младежи и техния кариерен път. Инициативата, която спечели приза „Събитие на годината за 2021“, отново събра на едно място талантливи и успешни личности с техните вдъхновяващи истории. Сред тях беше и Николай Илиев, CEO и основател на CloudCart.

В епохата на технологична революция, онлайн търговията се превърна в катализатор на масовото предприемачество. Тя не просто дава възможност на хората да продават стоки и услуги в глобален мащаб, но също така преобразува начина, по който милиони хора изграждат свой собствен бизнес. Младите търговци се възползват оптимално от възможностите, които предоставя онлайн търговията, където възрастта и опитът не са ограничаващ фактор.

Планирането и създаването на онлайн магазин е само първата крачка по пътя към създаване на успешен бизнес. От CloudCart разбират това и се стремят не просто да предложат технологично решение за инфраструктурата на клиентите си, а цялостно решение за постигане на печеливш бизнес. Чрез техния модел eCommerce-as-a-service те се превръщат в най-верния приятел за всеки търговец, предлагайки пълно решение за всеки онлайн бизнес.

“За мен е чест, че имах възможността да си поговоря с толкова вдъхновяващи млади хора по време на Teen Power 3.0. В началото нашата компания беше просто една идея с потенциал, в която избрахме да инвестираме, а сега е сред най-успешните платформи за eCommerce в Централна и Източна Европа. Младежите са генератор на новаторство и ние инвестираме в техните възможности и желание. Даваме им шанса за професионална реализация, а те надскачат идеите ни. ”, сподели Николай Илиев, CEO и основател на CloudCart.

Опитът му в областта на електронната търговия, маркетинга и потребителското поведение му помага да открива нови перспективи за бизнес развитие. Подкрепяме талантливи младежи по нелекия път на предприемачеството, защото знаем колко труден може да бъде той от собствения ни опит.

Teen Power цели да мотивира младия човек в едни от най-предизвикателните години от неговия живот. Среща го с истински успели личности, чиито истории могат да бъдат пример за вдъхновение и мотивация. Ние от CloudCart осигурихме 3 едногодишни абонамента за създаване и поддръжка на онлайн магазин. През цялото това време ще стимулираме избраните младежи и ще им помагаме по пътя към изграждане на успешен бизнес.

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “С онлайн търговията започна нова епоха на масово предприемачество, където възрастта и опитът не са ограничаващ фактор”

Leave a Reply