Ученици от цялата страна кандидатстват за лятна практика в BILLA

Jun 22, 2023 Няма коментари by

Лятната практика, която BILLA организира за ученици между 16 и 18 години, разширява обхвата си извън пределите на София, поради засиления интерес от страна на кандидатите. До момента за нея са подали документи стотици желаещи, като всеки трети от тях е кандидатствал заедно със свой приятел. Освен в София, възможност за платена лятна практика в BILLA ще имат още ученици от Варна, Пловдив, Стара Загора, Русе, Перник, Бургас и Плевен.

Одобрените кандидати ще се сблъскат от първо лице с различни казуси и задължения от ежедневието на един служител в ритейл сектора – подредбата на артикули, комуникация с клиенти, работа в екип и управление на времето. Един от любимите инфлуенсъри на тийнейджърите – Калоян Димитров-Балан, също насърчи своите последователи да приемат това вълнуващо предизвикателство. На въпроса какво му е допаднало в лятната програма за ученици на BILLA, той споделя: „Шансът! Шансът да започнеш отнякъде, за да стигнеш кой знае колко далеч. Човек никога не знае колко значима би била една възможност, докато не я улови!“.

Ученическата програма на BILLA предоставя възможност на младежи от София и страната да започнат своята първа работа в ритейл сектора, да придобият ценен опит и умения за работа в екип и дори да работят рамо до рамо със свой приятел за целия период на програмата. Тя ще бъде активна между 1 юли и 1 септември, а учениците могат да избират между 4 или 6-часов работен ден. BILLA се грижи за пълноценното преживяване на всеки участник, като освен заплащане, предоставя месечни ваучери за храна на стойност 200 лв., 7 дни платен отпуск за ваканция и еднократен ваучер на стойност 500 лв. за търговски център при завършване на програмата.

Lifestyle, Top News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ученици от цялата страна кандидатстват за лятна практика в BILLA”

Leave a Reply