Празни опаковки – кое ми хареса и кое не

Jul 13, 2023 Няма коментари by

Деси Гергова от Desi’s Dreamland ни разказва за поредното си козметично приключение, свидетелство за което са десетките празни опаковки от продуктите, на които тя прави видео ревю.

В категория “Коса” влогърката дава оценка на любопитни и малко познати опции като специализиран шампоан против косопад, от който е доста доволна, евтин балсам за коса с нероли, от който има още какво да се желае, и два сухи шампоана за кестенява коса (единият от които е топ попадение).

В минутите, посветени на грижата за тялото, място намират бюджетен душ крем с отличаващ се аромат, страхотно измивно олио за грим с кокос, разнообразни серуми за лице на популярна у нас марка и лимитирани серии на изгодни еднократни маски за лице.

Частта, засягаща декоративната козметика, включва интересна и полезна информация за мултифункционални хипоалергенни коректори, както и за класически такива в различни нюанси, балсам за устни, актуални за сезона бронзираща пудра и хайлайтър, а за финал – две спирали за под 6 лева всяка.

Повече тайни от света на козметиката и подробности за новата порция празни опаковки, които са направили впечатление на Деси, можете да видите в пълното видео ревю.

Красота, Съвети

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Празни опаковки – кое ми хареса и кое не”

Leave a Reply