Устойчиви текстилни предложения в Kaufland през август

Aug 14, 2023 Няма коментари by

„Зеленият“ ритейлър продължава сертификацията на текстилните си продукти

 

През тази седмица Kaufland ще предостави на клиентите си още по-голям избор от артикули, произведени от устойчив текстил. „Зеленият“ ритейлър разширява асортимента си от сертифицирани текстилни продукти с предложения за цялото семейство.

До 20-и август включително потребителите на най-голямата търговска верига у нас могат да открият детски, дамски, мъжки суитшърти и панталони на атрактивни цени и със сертифицирано качество. Продуктите са от собствените марки на ритейлъра – Oyanda, Townland и Hip & Hopps. Те са произведени с грижа за природата и носят международния сертификат Cradle to Cradle Certified. Това е световно признат стандарт, който гарантира, че продуктите са изработени от екологично чисти и безопасни суровини с визия за икономика без отпадъци.

„Отговорното отношение към околната среда е част от нашата политика за устойчиво развитие и намира израз в асортимента на Kaufland. За да насърчим отговорното пазаруване, ще предложим на клиентите ни още по-голям избор на устойчив текстил, като тази и следващите седмици включваме в актуалните ни седмични предложения нови сертифицирани текстилни продукти.“, коментира Симон Хаубрих, директор „Нехранителни стоки“ в Kaufland България.

Ритейлърът регулярно включва в асортимента си текстилни продукти с международни сертификати, за да отговори на нарастващия интерес на потребителите към произхода на материалите, начините на производство и стандарта на живот и условията на труд на хората, ангажирани в него. Затова голяма част от артикулите под собствените марки на ритейлъра носят печатите на GOTS, MADE IN GREEN by OEKO-TEX, Global Recycled Standard и други.

Всички актуални седмични предложения на най-големия ритейлър у нас могат да бъдат разгледани в актуалната седмична брошура на Kaufland. Те са налични до изчерпване на количествата.

Еко

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Устойчиви текстилни предложения в Kaufland през август”

Leave a Reply