Последен ден за страхотната лятна томбола в мобилното приложение на Yettel

Aug 31, 2023 Няма коментари by

До 31 август участниците избират сами желаната награда измежду любими уреди на Philips

 

Потребителите на мобилното приложение на Yettel имат само още един ден да участват в страхотната лятна томбола в апликацията на телекома. До 31 август включилите се в нея участват в тегленето за чудесна награда от Philips и дори избират сами за кой любим продукт на марката да се състезават.

За да изпробват късмета си, потребителите трябва да открият банер в секция за „За теб“ в приложението Yettel. Той ще даде възможност на участниците да се включат в томболата и сами да изберат продукта, който биха искали да спечелят в тегленето. Неустоимите награди включват 5x уреда за приготвяне на вкусни изкушения без мазнина Philips Airfryer XXL, 5x система за гладене с пара Philips All-in-One 8000 Series, 3x автоматична машина за еспресо с богато разнообразие на вкусове Philips 5400 Series и 3x безкабелна прахосмукачка за сухо и мокро почистване Philips Wireless Vacuum 8000 Series Aqua Plus.

Сред селекцията любими продукти на Philips e хитовият Philips Airfryer XXL. Той е мечтаната награда за всички, които се стремят към здравословен начин на живот и използват новите технологии, за да спестят време и усилия в кухнята. Интелигентният уред разполага с технология за отделяне и улавяне на излишната мазнина и е единственият Airfryer, който автоматично настройва времето и температурата по време на готвене. Пържи с малко или без никаква мазнина, пече, грилова и дори притопля храна и идва с 500+ ексклузивни рецепти в приложението NutriU.

Потребителите на приложението могат да играят и за друг впечатляващ уред от семейството на Philips – ютия от серията 8000 „всичко в едно“ (Philips All-in-One 8000 Series). Системата за гладене осигурява чудесни резултати при премахване на гънките от дрехите благодарение на мощна пара и специална многоъгълна дъска за максимално удобство. Страстните любителите на кафето пък ще бъдат изкушени от възможността да спечелят напълно автоматичната машина за еспресо Philips 5400 Series. С нея могат да бъдат приготвени повече от 12 вида ароматни напитки като еспресо, кафе, капучино и лате макиато с натискане само на един бутон. В лятната томбола на Yettel може бъде спечелена и вакуумната прахосмукачка Philips Wireless Vacuum 8000 Series Aqua Plus, която почиства блестящо всяка повърхност. Снабдена е с уникалния накрайник Aqua за почистване само с едно движение и идва с двойно по-голяма сила на засмукване на различни видове замърсявания – от прах до лепкави петна.

Всеки от потребителите на мобилното приложение може да участва в томболата веднъж в периода на кампанията и да спечели една от наградите. Печелившите ще бъдат изтеглени през септември в рамките на 14 календарни дни, считано от 01.09.2023 г., а всички победители ще бъдат уведомени лично.

Пълните условия за участие в лятната томбола можете откриете в приложението Yettel или на сайта на оператора.

Lifestyle

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Последен ден за страхотната лятна томбола в мобилното приложение на Yettel”

Leave a Reply