Vivacom осигурява високоскоростен интернет през 10GIGA мрежата си за гейминг турнир в Пловдив

Sep 01, 2023 Няма коментари by

Vivacom е основен гейминг партньор на летния фестивал за култура, изкуство и наука „Улица Станционна“ в гр. Пловдив. Телекомът ще осигури незабравимо изживяване на посетителите под тепето с технологии на най-високо ниво между 1 и 6 септември, като предостави високоскоростен интернет през 10GIGA мрежата си по време на гейминг събитията в рамките на фестивала.

Така всички участници ще имат възможност да разгърнат пълния си потенциал в неповторими условия с най-голямата оптична мрежа в България – 10GIGA мрежата на Vivacom. 10GIGA мрежата на Vivacom е най-новата и мощна технология за оптичен интернет. Телекомът започна изграждането й в края на 2020 година и от 10 000 домакинства в столичния квартал „Младост“, днес тя покрива близо 500 000 домакинства в страната.

Благодарение на обмена на огромен обем данни без закъснение, 10GIGA мрежата на Vivacom се превърна в най-доброто изживяване за геймърите, със своята супер бърза скорост, онлайн стриймване в най-високо качество и огромен капацитет. Така разликата в играта е драстична.

В рамките на фестивала Vivacom осигурява за всички посетители три уникални съоръжения под формата на гейминг кули с безплатен Wi-Fi достъп до интернет, както и интернет свързаността за онлайн стриймовете на гейминг и видео съдържанието на уебсайта на фестивала. Финалът на гейминг турнира на 6 септември ще се проведе в специалната зона, където ще бъде отличен най-добрият геймър под тепетата.

Телекомът е подготвил и атрактивна игра с награди за тези, който се свържат към Wi-Fi мрежата или се регистрират в сайта vivacom.bg чрез QR код предоставен от промоутъри на място. Всички те ще участват в игра за топ геймърски смартфони: най-новите сгъваеми флагмани Samsung Galaxy Z Fold5 256 GB и Samsung Galaxy Z Flip5 256 GB, подходящи и за мобилен гейминг.

Повече за правилата на играта вижте ТУК.

Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Vivacom осигурява високоскоростен интернет през 10GIGA мрежата си за гейминг турнир в Пловдив”

Leave a Reply