Библиотеката на Storytel влиза в дигиталното съдържание на Yettel

Sep 11, 2023 Няма коментари by

Потребителите на телекома вече могат да се потопят в света на аудиокнигите с до 6 месеца период без допълнително заплащане

 

Клиентите на Yettel вече могат да се потопят в света на аудиокнигите с огромната библиотека на Storytel. Една от най-големите стрийминг услуги за аудиокниги и е-книги с абонамент в света влиза в каталога с дигитално съдържание на телекома със специални условия за период до 6 месеца за настоящите и нови клиенти на оператора. Потребителите активират Storytel изцяло дигитално с няколко клика в мобилното приложение Yettel, спират абонамента по всяко време без да дължат неустойка и слушат любимото съдържание навсякъде и дори офлайн.

„Развълнувани сме да работим със Storytel, за да предоставим аудиоистории на световно ниво на нашите потребители в България. В Yettel винаги търсим начини да улесним дигиталния живот на клиентите ни и това партньорството е идеален пример. Със Storytel нашите потребители вече могат да се наслаждават на любимите си аудиоистории в движение, независимо дали пътуват за работа, тренират или си почиват у дома – идеалният начин да се забавляват и информират, независимо къде са“, каза Богдан Узелац, главен търговски директор на Yettel България.

„Щастливи сме да обявим партньорството си с Yettel България, което е поредният стратегически ход за нас за кратко време в един от основните пазари за Storytel. Заедно ще създадем голяма стойност за нашите клиенти в един важен и динамичен пазар, какъвто е българският, и споразумения като това са от все по-голямо стратегическо значение за Storytel, заяви Йоханес Ларчер, главен изпълнителен директор на Storytel.

За да предложи добавена стойност за повече потребители, Yettel включва Storytel в портфолиото си със специални условия както за новите и преподписващи частни клиенти, така и за настоящите, които не променят договорните си условия. Така потребителите, които сключат нов договор за мобилни услуги до края на годината, могат да активират Storytel с включен в абонаментния план 6 месеца период без допълнително заплащане. Услугата се предлага и на настоящите Total Unlimited клиенти, които могат да я изпробват за 3 месеца без допълнително заплащане, а всички останали клиенти получават 14-дневен пробен период. Цената на услугата след изтичане на всеки от посочените период е 12.99 лв./месец с ДДС.

„Абонаментът за Storytel предоставя на потребителите една несравнима възможност да откриват ново завладяващо съдържание и любими автори. Сигурни сме, че клиентите на Yettel ще бъдат истински доволни да изследват нашата селекция от стотици хиляди часове аудиоистории във всички популярни жанрове от фантастика, трилъри, романтика и криминална литература до заглавия за самоусъвършенстване и истории за деца и младежи“, каза Лиза Василева, мениджър на Storytel за България.

За да се гмурнат в света на аудиокнигите, потребителите на Yettel трябва само да влязат в мобилното приложение на телекома и да активират Storytel като допълнителен пакет.   С него те ще получат достъп до над 500 000 заглавия, включително богат каталог от над 5000 произведения на български език. Любителите на литературата слушат неограничено дори в движение популярни и най-продавани автори у нас и в световен мащаб като Георги Господинов, Джоан Роулинг, Джордан Питърсън, Мария Касимова-Моасе, Джон Стайнбек, Марк Менсън. Потребителите могат да запазват и слушат съдържание и в офлайн режим и получават препоръки за съдържание според заглавията, които избират.

Lifestyle, Книги, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Библиотеката на Storytel влиза в дигиталното съдържание на Yettel”

Leave a Reply