“Лудия Макс” се завръща на големия екран с нов филм (Трейлър)

Dec 04, 2023 Няма коментари by

“Лудия Макс” се завръща на големия екран с нов филм, озаглавен “Фуриоза”. Това е предисторията на героинята от “Пътят на яростта”, която в новия филм е в ролята на Аня Тейлър-Джой. Филмът ще бъде пуснат в кината на 22 май 2024 година.

След като “Пътят на яростта” излезе през 2015 г., беше обявено, че ще има спин-оф, посветен на героинята Фуриоза. Главният герой, който беше изигран от Чарлийз Терон, в новия филм е в ролята на Аня Тейлър-Джой.

В първия трейлър на филма можем да видим постапокалиптичния свят от сагата за “Лудия Макс” в нова светлина, тъй като главният герой вече не е сред нас. Сега е ред на Фуриоза да разкрие своята история – пътуване към завръщането у дома, след като е откъсната от дома на детството си. В актьорския състав, освен Аня Тейлър-Джой, виждаме и Крис Хемсуърт в неузнаваема роля.

С оглед на датата на премиерата, е възможно “Фуриоза: Сага за Лудия Макс” да бъде показана предпремиерно на филмовия фестивал в Кан, както беше с последния филм на Джордж Милър – “3000 години в очакване на теб”.

Вижте повече в трейлъра:

 

Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Лудия Макс” се завръща на големия екран с нов филм (Трейлър)”

Leave a Reply