Безплатни разговори за абонатите на оптичен Интернет от Спиди Нет

Feb 23, 2010 Няма коментари by

Strahil_Ivanov_Speedy_NetБългарският телекомуникационен оператор Спиди Нет предлага нова възможност за безплатни телефонни разговори на абонатите на своята услуга Оптичен Интернет. Всеки настоящ клиент на услугата, използващ тарифен план от 25 лв. до 50 лв., който заплати наведнъж две месечни такси, получава номер за фиксирана телефонна услуга, съпътстващо устройство (АТА на пазарна цена 60 лв.), както и 5 лв. време за разговори. Промоцията се нарича „Имате думата!“ и е в сила от 15 февруари 2010 г. до 31 март 2010г.

„Алтернативните телефонни услуги отдавна достигнаха по качество традиционните фиксирани комуникации и с новата промоция ние искаме да провокираме нашите клиенти, да използват гласовите ни услуги и да се убедят в тяхното високо качество. Те могат да направят това безплатно и едва след като ги изпробват – да започнат да си плащат за бъдещите си разговори. Добрата новина е, че дори и след това клиентите ни ще могат да използват нашите телефонни услуги на по-ниски цени, в сравнение с традиционната фиксирана телефония. При това те ще заплащат само за разговорите, които са провели, тъй като нашите гласови услуги нямат месечна такса“ – посочва Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.

Промоцията е валидна във всички райони, в които Спиди Нет предоставя услугата Оптичен интернет, а предлаганите от компанията телефонни номера могат да се свързват с всички по-големи оператори на гласови услуги у нас. Повече информация за промоцията е достъпна на адрес: http://speedy-net.bg/

Online services

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Безплатни разговори за абонатите на оптичен Интернет от Спиди Нет”

Leave a Reply