BASS POLITICS

Mar 01, 2010 Няма коментари by

n10150096581650029_4962[1]RedOne, Disco Nutter, Kalbr и Brokerz представят дъбстеп, брейкбийт, грайм и бейслайн селекция!

На 1-ви Март, в Понеделник, Строежа ще бъде за първи път домакин на новия амбициозен проект BASS POLITICS! Началото е както обикновено от 21.00 ч., а входът е свободен!

Ето изявлението на RedOne и компания:

“След успешната си кандидатура новоизбраните министри в министерството на музиката – Disco Nutter, Kalbr, RedOne и Brokerz, имат удоволствието да ви поканят да се позабавлявате под прожекторите на тежки басови звуци, съпроводени от леко разчупени бийтовe. Събитието ще се проведе на 01.03.2010 г. (понеделник), от 21:00 ч., в клуб „Строежа”,като в музикалната програма, преобладаващи ще бъдат дъбстеп, брейкбийт, грайм и бейслайн стилове.

Вечерта ще открие Brokerz с масивния си tear-out-breakbeat, последван от Red One, който ще наблегне на по-масовия дъбстеп. Disco Nutter и KALBR пък ще ви запознаят с другата страна на дъбстепа – предназначена за по-активните и амбицирани слушатели.
През своя мандат новоизбраните политически служители обещават да внесат яснота относно музикално-политическия живот на страната. По-нататъшните си цели, споделят те, ще се фокусират предимно върху развитието и подобряването на музикалната компетентност и музикалната култура : „А за целта ще използваме нужните методи и средства за максимално положителен резултат”.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “BASS POLITICS”

Leave a Reply