Очаквайте Tattoo Fest 2011

Jul 29, 2011 Няма коментари by

На 8 октомври в Парти център “4 км”, София ще се проведе  десетия, юбилеен “Tattoo Fest”. Пропуските за събитието се разпространяват чрез мрежата на Eventim.bg на цена от 12 лв., а седмица преди феста цената ще бъде 15 лв. Ограничен брой билети на цена от 10 лв. има в магазин “Горгон” – София. Всички билети са със серийни номера и участват в томбола с награди от “Sailor Jerry”, “Monster”, “Sofia tattoo Ink.” Предстои и обявяване на още имена от музикалната програма на “Tattoo Fest 2011”.

Фестът ще започне сутринта на 8 октомври и ще продължи до малките часове на следващия ден. Ще можете да си направите татуировка и пиърсинг в едно от десетките професионални тату-студия, да се изрисувате с къна, да пазарувате от специализираните щандове за бижутерия и дрехи. Очаквайте традиционните конкурси за рисунка по зададена тема, за татуировка.

На живо ще свирят групи, диджеи ще забавляват посетителите през деня и на афтърпартито. Ще има зрелищни ревюта на алтернативна мода. Ще видите фотографска изложба на татуирани модели и прожекция на тематични филми. Водещ на шоуто отново ще бъде холивудският актьор Станислав Яневски, известен като Виктор Крум от “Хари Потър”. “Gothic belly dance”, изпълнен от красиви танцьорки, ще очарова ценителите на красотата. “A Sangre Fria Body Art” от Мадрид ще представят спиращо дъха 45-минутно мултимедийно бодисъспеншън-шоу. За първи път ще има конкурс за “Мис Tattoo”. Повече подробности за “Tattoo Fest Sofia 2011” – на страницата на фестивала – www.tattoobg.org.

Източник: katehizis.com

Body arts, Slide, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Очаквайте Tattoo Fest 2011”

Leave a Reply