Виж програмата на „На тъмно“ сцената на Spirit of Burgas 2011

Jul 30, 2011 Няма коментари by

Още на 12 август 2011 „На тъмно“ сцената на фестивала Spirit of Burgas ще взриви настроението с купонджиите от Обратен ефект, 7EDEM и Млък. Преди тях същия ден ще забият Bright Sight и бургазлиите Bee in the Bonet. Краят на вечерта отново е отреден на диджеите от ZION LION. Техния REGGAE EXPERIENCE ще сложи финалния акорд и на трите фестивални дни на „На тъмно“ сцената.

Втората вечер е отредена за хедлайнерите The Pomorians, подгряти подобаващо от La Muchedumbre (feat. 4efo The Machine), FRONTERO, MAZUT и ROCCO E Freddy.

За последната фестивална вечер (13 август) „На тъмно“ и рок дамата на българската музика – Милена – са подготвили незабравимо преживяване за всички. Шоуто ще бъде подплатено подобаващо и от алтърнатив бандитите Macrophone, както и от Viperfish и No Values!

Освен традиционната сцена, организаторите от „На тъмно“ са се постарали да осигурят на феновете добър звук и осветление, фен зона и атрактивна шатра с изненади и най-новите продукти и идеи на „На тъмно“.

„На тъмно“ сцената се реализира и с подкрепата на Beck’s – немска марка бира номер едно в света. И тази година брандът партнира на най-големия летен фестивал в България и прави възможни участията на най-добрите български и чужди групи.

Очаквайте още подробности за артистите и за „На тъмно“ зоната на фестивала!  Пълна програма на сцената „На тъмно”:
12.08 – Петък
ОБРАТЕН ЕФЕКТ
7EDEM
МЛЪК
Bright Sight
Bee in the Bonet
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

13.08 – Събота
THE POMORIANS
La Muchedumbre
(feat. 4efo The Machine)
FRONTERO
MAZUT
ROCCO E Freddy
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

14.08 – Неделя
МИЛЕНА
Алкофилия
Силует
Macrophone
Viperfish
No Values

Източник: spiritofburgas.com

Concerts, Drum and bass, Hip hop, Party Time, Rock, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Виж програмата на „На тъмно“ сцената на Spirit of Burgas 2011”

Leave a Reply