Razer създаде слушалки за наелектризиращ звук в движение

Aug 05, 2011 Няма коментари by

Производителят на гейминг-периферия Razer обединява музиката и гейминг-аудиото в едно с новите слушалки Razer Electra. Както обясниха от компанията, моделът е създаден със специално внимание към дълбокия бас и кристално чистия звук, но и с целта да изпълнява две функции едновременно: Razer Electra могат да се използват както за слушане на музика у дома или в движение, така и за комуникация по време на игра.

Razer Electra идва в комплект с два кабела, с помощта на които моделът се преобразява в зависимост от търсената функция. Запалените меломани ще използват обикновения аудио-кабел, докато геймърите могат да поставят кабела с вграден микрофон, така че лесно да обсъждат със съотборниците си следващата гейминг стратегия.

Основна спънка за добрия звук са шумовете от обкръжението, а този проблем е още по-голям при движение в града. Наушниците на Razer Electra са позиционирани оптимално с цел шумоизолация, а големите уплътнения допълнително блокират външните шумове. За по-голяма сила на звука са използвани високоговорители с неодимови магнити и медна намотка, с което използваната мощност от слушалките се намалява, без това да вреди на аудио-качеството. Олекотената рамка дава допълнително удобство при продължително използване.

„Когато истинските геймъри станат от компютъра, те не спират да играят” – каза Робърт „RazerGuy” Краков, президент на Razer – “Razer Electra е създадена, за да бъде верният помощник, който гарантира аудио с отлично качество в движение, както за любимите игри, така и за най-харесваните музикални парчета.”

Gadgets, Progaming, Slide, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Razer създаде слушалки за наелектризиращ звук в движение”

Leave a Reply