Party time with go Intro

Mar 26, 2010 Няма коментари by

Екипът на GO Guide те очаква в нощта на 26 март в клуб Chervilo за първото голямо парти в историята на списанието и неговия 5-и рожден ден!!! Толкова са и годините, откакто Go живее в твоята чанта или джоб и отговаря на въпросите ти, свързани с вечерта. Точно заради това в края на месеца ще отпразнуваме шумно и весело рождения ден на парти мъника. Дрескодът е повече от ясен – ентусиазирана усмивка, пола и обувки с ток за нежните ни последователи и любимите ти кецове с джинси и тишърт за мъжете, останалото е от нас! А то е истински празник след 23 ч, музика за всичките ти сетива и много, ама много настроение, с което ще отбележим първото си юбилейче. В Onyx Room те очаква Jassen Petrov, подкрепен от Vesselin в Baby box, много гост dj, изпълнения на различни артисти LIVE и няколко изненади, които ще разбереш в самата нощ.
Ето ти и малко история, ако си прихванал GO честотите по-напред във времето.
Първият брой на списанието излиза през април 2005, а едва няколко месеца след това вече е част от твоята парти екипировка. Go Guide не спира да се развива и расте, а екипът му нараства постоянно. GO живее в твоя ритъм и затова често отскача до любимите магазини, бутици и модни витрини, а след това селектира и ти показва онези неща, които е сигурен, че ще ти харесат.

26197_381927805862_659900862_4325201_2514167_n[1]

В нашите модни рубрики пред теб застават тренди предложения, с които да покориш танца, когато влезеш в любимото заведение. За всички тези пет години и шейсет броя GO Guide те срещна с много известни и интересни личности, чуждестранни и родни dj-и, новини, представи ти заведения и въобще начини, с които да се чувстваш по-добре и себе си в кожата си. Go благодари на всички, с които е работил през годините, както и на тези, с които продължава и до днес, защото въпреки изтърканата фраза – „Без вас нямаше да сме същите!“.

Lifestyle, Party Time

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Party time with go Intro”

Leave a Reply