Безплатен музикален маратон през 2012 година

Aug 26, 2011 Няма коментари by

Истинско музикално пиршество очаква любителите на музиката през 2012 година. С конкурса „Остана ли ти глас след снощи?“ всеки има шанс да спечели златен билет на стойност 1000 лв. за най-големите концерти на любимите си изпълнители, гостуващи в България и да бъде в центъра на купона през цялата 2012 година. Конкурсът се провежда с подкрепата на Tantum Verde – таблетки за смучене, които облекчават болезнени възпаления и болка в устната кухина и гърлото, възпаление на ларингса, на сливиците или на венците.

За да участват в конкурса, желаещите трябва да запишат клип как пеят сами или със свои приятели на парти, концерт, в парка, у дома и навсякъде другаде. Записаният клип трябва да се качи във Facebook страницата на конкурса – facebook.com/zlatenbilet. Конкурсът продължава до 30 септември 2011 година, след което победителят ще бъде изтеглен с томбола.

Голямата награда е златен билет, осигуряващ безплатен пропуск за най-големите концерти на гостуващи изпълнители в България. За първите участници в конкурса ще има и насърчителна награда – специален бинокъл от Tantum Verde, с който новите им собствениците ще могат да проследят отблизо всички големите концерти.

“Хората, които обичат музиката се наслаждават често на концертите на своите любими изпълнители. С този конкурс искахме да дадем възможност на един от тях през цялата 2012 да се забавлява от сърце. Винаги феновете пеят с пълно гърло и често остават без глас от много емоции и еуфорични викове. Затова нарекохме конкурса „Остана ли ти глас след снощи?“. Нашите продукти – таблетките Tantum Verde – облекчават гърлото при напрежение и болка в резултат на продължително викане и пеене с пълен глас” – споделя Цеца Ангелова, продуктов мениджър в CSC Pharmaceuticals Ltd. – България, организатор на конкурса.

“Таблетките Тантум Верде се прилагат при болезнени възпаления в устната кухина и гърлото, възпаления на венците, на сливиците, възпаления на лигавицата на гърлото и на ларингса. Особено подходящ е за намаляване на оплакванията при простудни заболявания. Тантум Верде са таблетки за смучене, съдържащи активното вещество Бензидаминов хидрохлорид. Притежават изразено противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Въз основа на бързото проникване и локалното натрупване на активното вещество във възпалената тъкан се постига бързо затихване на симптомите. Това ги прави добро решение, за да може всеки да се наслаждава пълноценно на любимите си групи и да пее на щури партита, без да се притеснява за своя глас“ -добавя тя.

Подробности за конкурса „Остана ли ти глас след снощи?“ и условията за участване можете да намерите във Facebook страницата на конкурса – facebook.com/zlatenbilet. Екипът на Teenews.eu ви пожелава късмет.

Concerts, Drum and bass, Hip hop, Metal, Party Time, Performance, Punk & Ska, Rock, Slide, Techno, Конкурси

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Безплатен музикален маратон през 2012 година”

Leave a Reply