Графа събра 300 фенове на плажно парти на Stripes Canyon

Sep 01, 2011 1 коментар by

Плажно парти за феновете на Графа събра над 300 посетители на столичния басейн Camay Beach. Събитието се организира от марката за IT-аксесоари Canyon по случай пускането на новата лимитирана серия Stripes. Линията с моден раиран дизайн включва раници, чанти, слушалки, мишки, колонки, стикери и калъфи за лаптоп. Най-активните танцьори на вечерта си тръгнаха с раници и слушалки Stripes.

Плажното парти даде на феновете възможността да се веселят четири часа в компанията на Графа, който изпълни някои от най-популярните си хитове „Тяло в тяло“, „Невидим“, „Крадена любов“, „Най-щастливият човек“. Музикалните почивки пък бяха запълнени с различни танцови предизвикателства с награди.

„Плажното парти с Графа е начин да отпразнуваме с феновете си идването на новата лимитирана серия Stripes” обясни Любомир Бабуров, продуктов мениджър на Canyon за България. „Искахме да покажем, че дори в края на лятото можем да запазим доброто настроение – точно както Stripes ще ви помогне да запазите цветните емоции през наближаващите есенни месеци.“

Серията Stripes вече е налична на българския пазар и ще позволи на всички lifestyle-насочени потребители да обединят последните модни тенденции и технологиите. Серията включва: Раници за лаптопи до 14 инча – 46,90 лв.; Чанти за лаптопи до 13,3 инча с два модела – 46,90 лв.; Калъфи за лаптопи с размер 10 и 13,3 инча – съответно 19,90 лв. и 23,90 лв.; слушалки с два различни модела – 31,90 лв. и 34,90 лв.; оптични и безжични мишки – съответно 16,90 лв. и 34,90 лв.; USB-колонки – 26,90 лв., както и универсални стикери за лаптопи – 18,90 лв.

Concerts, Gadgets, Party Time, Street dance, Top News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Графа събра 300 фенове на плажно парти на Stripes Canyon”

  1. jugi says:

    И ГАФА и неговите фенове може ритуално да се гръмнат и да освободят от тежестта си човечеството.

Leave a Reply