Yakuza 3 в Европа през март

Dec 09, 2009 Няма коментари by

yakuza 3Третата част от гейм сериала Yakuza, известен в Япония с името Ryu ga Gotoku, ще се появи в Европа и Северна Америка през март 2010 г., потвърдиха официално от гейм издателството Sega. Както и във втората серия от гангстерската игра, в Yakuza 3 също ще се съхрани официналното японско озвучаване, но ще има и английски субтитри.

Припомняме, че в Япония третата част от гейм поредицата, създадена ексклузивно за PlayStation 3, беше пусната през февруари 2009 г. Играта представлява първия пълноценен гейм сериал, пуснат за конзолата на Sony. През миналото лято пък един от служителите в Sega обяви публично, че гангстерският проект няма да бъде пуснат извън Япония, с което предизвика недоволството на европейските и американски фенове на играта. В последствие официални представители на компанията опровергаха тази информация.

Yakuza 3 представлява криминален екшън от трето лице, в който главният герой Кадзума Кирю води битки с различни градски банди и изпълнява различни задачи. През юли стана ясно, че Sega планира до няколко месеца да пусне в Япония и четвъртата част на проекта.

Progaming, Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Yakuza 3 в Европа през март”

Leave a Reply