Уеб гуруто на Лейди Гага идва в България за музикалната конференция SeeMe

Oct 07, 2011 Няма коментари by

Като специален гост-лектор на музикалната конференция SeeMe пристига в България гуруто на онлайн маркетинга на редица световни поп звезди като Лейди Гага, Бионсе, Адел, Кеша, Питбул. Те, както и много други звезди от музикалния бизнес търсят отговори на въпросите: как да покажеш своя музикален продукт на възможно най-голямо количество хора и да предложиш максимум забавление на феновете си в YouТube; как се постига оптимално присъствие он-лайн с минимален маркетинг бюджет; хората са „харесали” продукта и фен страницата ти – ОК, а сега накъде?; защо писането на твоята Facebook страница не е достатъчно и какво още трябва да се случва там?; възможно ли е да създадеш сензация за една нощ само чрез магията на глобалната мрежа?

На тези и на много други въпроси звездите откриват отговор в професионалните решения и маркетингови стратегии на Гупта Медия – най-реномираната онлайн агенция в света, специализирана в музикален дигитален маркетинг, чийто основател е Гоги Гупта.

“Ние сме музикални маниаци и технологични циници. Ние сме амбициозни ентусиасти, големи мислители, художници-фантасти, аматьори диджеи и груби шегаджии,” така се самоопределя екипът на Гупта Медиа. Гоги Гупта е основател на Гупта Медиа и много уважаван маркетолог в музикалната индустрия, както в Америка, така и в останалата част на света. Той е доверен стратегически съветник на най-влиятелните мениджъри на звукозаписни гиганти, музикални фестивали и телевизионни канали.
Неговата лекция със заглавие Digital Marketing for the Music Industry. You can do it! е на 8-ми октомври от 16:30 ч. в Sofia Live Club.

Сред останалите гост лектори по време на конференцията SeeMe са:

Мартин Елбърн, Великобритания, Glastonbury Festival с тема Музикални фестивали: Как да предоставим най- доброто музикално преживяване ( Дизайн на събития, планиране и реклама) – 9-ти октомври, 13:00 ч., Studio 5;

Нийл Гафни, Великобритания, EMI Music Publishing, Executive Vice President, Global Services – Новите измерения на музикалната индустрия – 8-ми октомври, 13:00 ч., Sofia Live Club.
и
Предизвикателства и възможности в музикалния издателски бизнес – 9-ти октомври, 15:00 ч., Studio 5;

Кели Анастасопулу, SONY, Дигитално бизнес развитие за Югоизточна Европа, Гърция – Музика и мобилни технологии – повече от забавление, 10-ти октомври, Sofia Live Club.

Улрик Кан, Швеция, EMI Music, Vice President Commercial Development – Легални дигитални алтернативи в музикалната индустрия – 8-ми октомври, 15:00 ч., Sofia Live Club.

Сред гостите е и James Cridland, радио футуролог и управляващ директор на Media UK. Кариерата му основно се гради около радиото и по-конкретно дигиталното присъствие и новите платформи, където то може да просъществува, 9-ти октомври, 16:30 ч., Sofia Live Club.

Специален акцент по време на музикалното събитие на Югоизточна Европа е първият в света дансинг, който генерира енергия от танцуващите хора – Sustainable Dance Floor. Тази енергия се превръща в електричество по специално разработена технология. Дансингът реагира интерактивно под влиянието на танцуващите хора. В резултат на това илюминацията на дансинга в реално време показва ефекта на танцуването. Всеки танцуващ чрез движения си задвижва светлина в своята част от дансинга, което показва, че е създал енергия и е допринесъл за това енергийно преживяване.

Sustainable Dance Floor ще бъде в София специално за SeeMe на 8-ми, 9-ти и 10-ти октомври пред Sofia Live Club. Съвсем в стила на холандската иновативност и креативност, неговото пристигане за първи път в България се осъществява с подкрепата на Посолството на Кралство Нидерландия и любимата на много хора холандска бира Heineken.

От създаването си досега SeeMe се е превърнал в естествен мост между музикалната индустрия в Югоизточна Европа и тази в останалата част на света.

SeeMe e събирателна точка за музиканти и фенове. SeeMe е там, където музиката на Югоизточна Европа се среща с останалия свят, където нови проекти и идеи се раждат, където се сверяват часовниците и се черпи вдъхновение.
SeeMe се осъществява благодарение на партньорите Heineken, Холандско посолство България и Coca-Cola.

Concerts, Drum and bass, Hip hop, Punk & Ska, Rock, Top News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Уеб гуруто на Лейди Гага идва в България за музикалната конференция SeeMe”

Leave a Reply