Силна търпка този петък в клуб Ескейп

Apr 27, 2010 Няма коментари by

DubPistols_01.3-01

Броени дни остават  до първото издание от поредицата партита под надслов HIGH TRILLZ. Този петък, 30 април, столичния клуб ESCAPE ще е по-различен от всеки друг път – ще съчетаем яката музика, яките спортове и яките филми, за да вдигнем нивото на адреналина на макс и да презаредим батериите с позитивни емоции! Защото животът се случва тук и сега и искаме да го изживеем възможно най-пълноценно!

Всичко в петъчната  вечер ще носи усещането за “силна тръпка” или HIGH TRILLZ. За музиката ще се погрижи не кой да е, ами самият Barry Ashworth от култовата група DUB PISTOLS с уникален LIVE сет, подкрепен разбира се от българите DJ Stoyan със вокалния манипулатор Pavel, познатия от Camp Sessions Emil Prize и брейкбийт машината на Nicolas.

В първото издание  на HIGH TRILLZ освен качествана музика и  много танци, ви очакват и демонстрации на два особено актуални градски  екстремни спортове – BMX flatland и Slackline. Дали ще предпочетете да сте част от публиката, или ще се включите – зависи само от вас! Демонстрациите ще се извършват от едни от най-добрите, така че абсолютно на живо ни очакват впечатляващи трикове и майсторски изпълнения.

За да качим адреналина още повече, на плазмите в клуба  непрекъснато ще се въртят мегаекстремни видеоклипове, подсигурени от EXTREME CHANNEL и Rope, а като допълнение ще има зона, където ще се въртят пълнометражни спортни и екстремни филми.

Предварителната продажба на билети на цена от 14 лева продължава да е активна единствено на касите на Ticketstream (www.ticketstream.bg). На входа цената на билета ще бъде 17 лева. Началото е 23:00 часа.

Едва ли е нужно  повече убеждение – вечерта на 30.Април в клуб Ескейп ще бъде по-различна и си заслужава да си там.

И като допълнение, но много важно допълнение – по време на партито ще има много награди осигурени от магазини BAS и Breakpoint.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Силна търпка този петък в клуб Ескейп”

Leave a Reply