Бармански шоу вечери в Бар на края на Вселената

Apr 28, 2010 Няма коментари by

bar VselenataВеригата заведения ще възражда популярността на професията барман

Първите по рода си Бармански шоу вечери организира Бар на края на Вселената всеки следващ четвъртък от 22:00 ч. в заведението си в Студентски град. Поредицата от събития има за цел да възроди популярността на професията барман, да хвърли светлина върху способностите на момчетата зад бара и да ги постави там, където им е мястото – в центъра на вниманието на посетителите. Вечерите ще съчетават най-атрактивните техники за приготвяне на коктейли, жонглиране с бутилки и поднасяне на напитки с шоу програма, водена от аниматор и DJ.

„Поредицата от бармански вечери е една от планираните инициативи, с които искаме да възвърнем блясъка на професията барман и удоволствието от живия контакт между посетителите, да създадем общност около барманите и да привлечем повече млади хора да се занимават с това. Планираме също така в бъдеще да направим училище за бармани, както и да участваме активно във всички предстоящи бармански първенства. Мотото на Бар на края на Вселената е „Ние правим спомени!“ и затова желанието ни е гостите в нашите заведения да се чувстват наистина добре и да прекарат запомнящи се вечери“ – посочва Христо Вълчанов, управител на Бар на края на Вселената.

Happy hour

pic 106Барманските шоу вечери започват всеки четвъртък, в 22:00 ч. с горяща пирамида, приготвена от барманите. Точно тогава стартира и т.нар. „Happy hour” – време, през което алкохолът консумиран на бара, ще се предлага на половин цена. Първата игра с клиентите започва 20 минути по-късно. При нея се определят четирима участника, на които се дават пет зара. Целта на всеки играч е да попълни своята колонка с големи стойности (точки). Победител е играчът, който събере най-много точки и получава награда от заведението.

„Руска рулетка“

В 22:40 ч. започва втората игра „Руска рулетка”. Приготвя се една табла с шотове, които са различни – някои от тях са много лютиви, а други са леки. Завърта се таблата и всеки си взима шот. След това барманите пръскат с бира в пръскачка участника, на който се падне най-лютивия шот, за „да потушат пожара”. В 23:00 ч. започва третата игра. Избират се четирима участника, на които се наливат голяма водка, чаша с бира, голямо уиски, три текили, които да бъдат изпити на екс. Тегли се жребий кой участник кое питие да изпие и който си изпие питието най-бързо печели награда.

pic 028„Арабска свирка“

В 23:20 ч. се определят няколко двойки, които трябва да изпият най-атрактивно шот „Арабска свирка”.Победителят печели рекламен подарък.

„Подводница”

В 23:40ч. се приготвя дълга горяща „подводница” за всички клиенти. „Подводницата” представлява дълга конструкция от малки чаши, наредени върху големи. Когато се бутне първата малка чаша, от ефекта на доминото падат всички малки чаши в големите и така се смесва коктейл в много чаши. През цялата вечер барманите показват атрактивни техники за сервиране на напитки и приготвяне на коктейли, както и т. нар. “Flare” – жонглиране и въртене на бутилки и др.

Lifestyle, Party Time

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Бармански шоу вечери в Бар на края на Вселената”

Leave a Reply