Рокабили бомба от Q-Check и Сърмата Хари

Dec 13, 2011 Няма коментари by

В края на годината веселяците от Q-Check предлагат на феновете си нова песен, със специален гост – Сърмата Хари (бивш вокал на група Шкода и настоящ на Surmata Harry’s Coptor Mix). Парчето се казва “Жас номер 6” и е с рокабили звучене. Текстът пък е типичен за Сърмия Той – пълен с остроумни и иронични игри на думи и препратки към някои от нелицеприятните страни на родната реалност.

„Жас номер 6” съчетава бесни режещи китарни рифове, класически ударни шейсетарски пиано партии и неповторимите вокали на Q-Check и техния гост. В парчето, обаче съжителстват и блус заигравки в китарното соло, суинг усещане, шеги с български поп парчета и поетичен изблик за романтичните души на самия финал.
Въпреки привидната еклектика от стилове, „Жас номер шест” е истински танцувален и луд рокендрол, който върви със задимени барове, дълги и луди нощи, кадилаци, марков алкохол, перли и татуировки.

Затова не е чудно, че само в първия уикенд от премиерата си, парчето вече е изтеглено от официалния сайт http://www.jass6.hit.bg/ oт близо 1000 потребителя и има 700 слушания в YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=3bTQLXYkz7o).

Повече можеш да научиш тук:board.bg

Music, Punk & Ska

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Рокабили бомба от Q-Check и Сърмата Хари”

Leave a Reply